Meny Toogle menu

Om denne siden

I 2013 er det 60 år siden den første fritidsklubben i Norge startet opp og vi vil vise frem hva som har skjedd siden den gang. Ungtid.no er en nettside hvor vi viser frem klubbene, deres historie og det som rører seg av aktiviteter rundt omkring i landet.  Her kan våre medlemmer lage egne historier, hente inspirasjon og komme i kontakt med andre klubber. På nettsiden kan hver enkelt fritidsklubb laste opp eget materiale, lage album og kategorisere dette etter tema, sted, tid og år. Dette vil derfor fungere som en idébank med eksempler fra ulike kulturaktiviteter og klubber rundt omkring i landet. Ikke nok med det, ved å laste opp deres historier vil dere få et fint galleri over alle klubbens viktige hendelser samlet på et sted. 

  • Verktøykasse/visuell idébank
  • Historisk dokumentasjon
  • Galleri

Felles klubbdugnad

På ungtid.no ønsker vi å vise frem både nye og gamle klubbøyeblikk sammen med dere. Her kan fritidsklubbene laste opp foto, filmklipp, publikasjoner, medieomtaler og avisklip og med dette få plassert deres klubb på det historiske kartet. Vi trenger deres hjelp til å vise frem hvor viktige klubbene har vært for ungdom og deres kultur opp gjennom tidene! 

Ungdom & Fritid har fått støtte til å realisere dette prosjektet gjennom LNU Kultur.

Ta en tur i skuffene nå, og let frem de gamle perlene!

Hvis du har noen spørsmål om jubileumsnettsiden kan du ta kontakt med Marit Bredesen for mer info.
E-post: marit@ungogfri.no / tlf. 48315283

Lukk

Ditt øyeblikk
Del din historie her

På ungtid.no ønsker vi å få vise frem klubbøyeblikkene sammen med dere. Her skal vi fronte klubbene, deres historie og mangfoldet av aktiviteter.

Prosjektet er støttet av