Delta Om kulturkapsel


Bli del av Ungdom og Fritids Kulturkapsel. Gjennom dette prosjektet vil vi ha flere ulike ungdomskampanjer, først ut er kampanjen #NoJuju.

Kampanjeperioden varer fra 15. august til 15.oktober.


Instruks


#NoJuju = No magic


Hvordan ser det ut bak filteret og fasaden? Hvor mange ganger prøver og feiler du? Det å bli god i noe tar tid. Det skjer ingen magi over natten, men via hardt arbeid og mange små steg på veien.

Sosiale medier handler ofte om de perfekte øyeblikkene. Vi vil løfte frem øyeblikkene bak filteret og fasaden. Vi feirer innsatsen, og ikke sluttresultatet. 100 % ekte!

Vis oss de uperfekte og komiske, de tragiske små og store øyeblikkene på vei til målet.

Bli med og vinn 15 000 kroner!


Hvordan delta?Tips til kampanjen

Alle våre medlemmer får tilsendt plakater og flyers i posten. Dere kan også laste ned kampanjemateriell, spre dette på klubb og sosiale medier.

Dere kan benytte kampanjen som en del av deres aktivitetsprogram, så sett av tid hvor dere kan jobbe med dette!

Vi har laget en håndbok for ungdomsarbeidere til kampanjen. Her finner dere en rekke råd og tips til aktiviteter dere kan legge inn i deres høstprogram i forbindelse med deltakelse i konkurransen.

Med dette ønsker vi å inspirere både ungdom og ungdomsarbeidere til å ha en dialog omkring kampanjebidragene og få mer kompetanse om visuell kommunikasjon og visuelle uttrykk. Vi ønsker å løfte frem kultur som metode for medvirkning. Så hold av plass i høstens program til kampanjen #NoJuju.

Ta kontakt med Marit Bredesen (prosjektleder) eller Henriette Øyan (prosjektmedarbeider).


Ungdom og Fritid